Qui som

SANT JORDI 007TeatreAula neix de la necessitat d’un grup de professionals amb més de 25 anys d’experiència en el teatre infantil i familiar, d’acostar les arts escèniques a l’infant.                                                      

Portem la creació artística al lloc habitual d’aprenentatge escolar: l’aula, o un lloc habitual reconegut per l’infant, com ara la seva biblioteca.  2015-02-27 17.17.25Apostem per utilitzar aquest entorn conegut, i transformar-lo en un petit teatre, on l’infant se sent tranquil i confiat on pot relaxar els sentits, despertant l’interés pel que està passant i gaudint plenament dels contes i les històries que més li agraden.

Treballem la Igualtat, la Solidaritat, el Respecte, la Sostenibilitat, la creativitat, amb històries originals amb les que els nens se senten identificats. Fem servir la música, els titelles i la interpretació dels actors com a vehicle conductor, amb sugerents escenografies de petit format adients per aquests espais. 

035Tots els elements estan creats per la companyia, des de l’adaptació dels contes i la creació dels guions, fins la construcció dels titelles i la composició de la música i les cançons.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>